Соціально-економічні аспекти Євро-2012: переваги та недоліки для України - Кривцун, І. М.; Лашкай, Я. І. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Проаналізовано переваги та недоліки проведення чемпіонату Євро-2012 в Україні. Розроблено рекомендації щодо здійснення превентивних та компенсаційних заходів для підвищення соціально-економічних ефектів проведення в Україні чемпіонату Євро-2012 та інших міжнародних спортивних подій. In paper advantages and disadvantages of the championship Euro 2012 in Ukraine were analysed. The recommendations that regards to realization of preventive and compensatory actions for increasing social and economic effects and other international sports events were made.
Social and economic aspects of Euro 2012: advantages and disadvantages for Ukraine
Keywords: чемпіонат Євро-2012; спортивно-подієвий туризм; соціально-економічний ефект; превентивні та компенсаційні заходи; сhampionship Euro 2012; sport and event tourism; social and economic effect; preventive and compensatory action