Оптимальна стратегія еколого-економічного розвитку народногосподарських галузей регіону - Римар, М. В.; Ватаманюк, У. З. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2003)
Розглянуто можливість інноваційного розвитку регіонів, що є одним з пріоритетів інноваційної політики нашої держави. Проте на цьому шляху є також обов’язковим і вирішення низки проблем, які полягають у ефективному використанні науково-технічних результатів та їх фінансування. The problems of the innovational development of the economy are among the highest priorities of the state policy of Ukraine. However it is necessary to solve a number problems of the effective using of the science-technical results on this way.