Специфіка конкурентних відносин у некомерційному секторі України - Борисова, Т. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Розглянуто особливості конкурентних відносин у вітчизняному некомерційному секторі, виділено основні рушійні сили міжгалузевої та внутрішньогалузевої конкуренції. This paper is devoted to the solving task of recognizing features of competition relations in domestic noncommercial sector, essential forces of intra- and intersectoral competition.
The specificity of competitive relations in the non-commercial sector of Ukraine
Keywords: конкуренція; некомерційна організація; некомерційний сектор; неприбуткова організація; НУО; competition; non-commercial organization; non-commercial sector; non-for-profit organization; NGO