Управлінські рішення щодо покращання управління інноваційним процесом на підприємствах - Мельник, Л. І. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2005)
Досліджено етапи управлінського процесу та їх зміст з позиції управлінських рішень у сфері інноваційної діяльності. Виділено чотири принципові етапи управлінського процесу: формування, вибір, ухвалення і реалізація управлінського рішення. In article explored stages management process and their contents from position of the management decisions in sphere innovation to activity. They аre сhosen four principle stages of the management process: shaping, choice, acceptance and realization of the management decision.