Розвиток регіонів у концепції врівноваженого розвитку - Дриль, О. І. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Досліджено умови та чинники формування регіональної політики в контексті реалізації концепції врівноваженого (сталого розвитку). Обґрунтовано типову структуру інструментів впровадження концепції врівноваженого розвитку (стратегія – бюджет-просторова економіка) та парадигма foresight. Еxplored terms and factors of forming of regional policy in the context of realization of conception of balanced (steady development). Grounded typical structure of instruments of іntroduction of conception of the balanced development (strategy is a byudzhet-prostorova economy) ta paradigm of foresight.
Keywords: регіональна політика; концепції врівноваженого розвитку; regional policy; conception of the balanced development