Системне моделювання просторових елементів при організації території землекористувань - Німкович, Р.; Черняга, П. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
За допомогою теорії нечітких множин розглянуто критерії проекту організації території та на прикладі реального проекту визначено узагальнений показник таких критеріїв для вибору найкращого варіанта. С помощью теории нечетких множеств рассмотрено пространственные критерии проекта организации территории и на примере реального проекта определен обобщенный показатель таких критериев для выбора наилучшего варианта. With the help of the theory of fuzzy sets is considered spatial criteria of the project of organization of territory and the generalized parameter (on an example of the real project) such criteria for a choice of the best variant is found.
Системное моделирование пространственных элементов при организации территории землепользований
System modeling of spatial elements at organization of territory land-using
Keywords: просторові критерії; функція належності; оптимальне землекористування