Самореконфігуровні комп’ютерні засоби - Воробець, Г. І.; Тарасенко, В. П. (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
Запропоновано концептуальну модель опису, аналізу і синтезу кіберфізичних систем та вбудованих комп’ютерних засобів у таких системах як складної динамічної системи реального часу, що функціонує у фазовому просторі зі змінною вимірністю в умовах невизначеності. Обгрунтовано класифікаційні особливості та можливість застосування самореконфігуровних комп’ютерних засобів для інтелектуальної самоорганізації таких кіберфізичних систем. A conceptual model description, analysis and synthesis of cyber-physical systems and embedded computer means in such systems as complex dynamic real-time systems, operating in phase space with variable dimension under uncertainty are proposed. Grounded classification features and possibility of self-reconfigurable computer tools for intellectual self-organization of cyber-physical systems.
Keywords: 004.934