Інвестиційна привабливість підприємства як об’єкт діагностики - Товстенюк, О. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Проаналізовано погляди авторів на трактування категорії “інвестиційна привабливість підприємства”, виявлено значні розбіжності щодо розуміння цього поняття. Уточнено сутність інвестиційної привабливості підприємства та водночас обґрунтовано, що її змістове наповнення набуватиме особливостей для реальних та фінансових інвесторів з огляду на відмінні цілі інвестування. На підставі цього сформульовано визначення інвестиційної привабливості підприємства з погляду реальних та фінансових інвесторів. In the article the looks of authors to interpretation of category “investment attractiveness of enterprise “are analysed, found out considerable divergences in relation to understanding of this concept. Essence of investment attractiveness of enterprise is specified and at the same time reasonably, that her the semantic filling will acquire features for the real and financial investors, taking into account the excellent whole investing. On the basis of it determination of investment attractiveness of enterprise is set forth from the point of view of the real and financial investors.
Investment attractiveness of enterprise as object of diagnostics
Keywords: інвестиційна привабливість; підприємство; діагностика; реальний інвестор; фінансовий інвестор; investment attractiveness; enterprise; diagnostics; real investor; financial investor