Досвід та перспективи впровадження автоматизованих систем планування виробничої діяльності на вітчизняних підприємствах - Гаталяк, З. П. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2002)
Проаналізовано стан та можливості впровадження систем управління підприємством класу MRP II / ERP в Україні. Наведено результати маркетингових досліджень обізнаності та практики функціонування цих систем на вітчизняних підприємствах. In the article the present condition and possibilities for introduction of Systems of Enterprise Planning (MRP II / ERP) in Ukraine are analyzed. The results of marketing researches of knowledge and the real practice of functioning of those systems at the Ukrainian firms are provided.
Keywords: 338.242.2: 658.1 (477)