Українському товариству геодезії і картографії 30 років - Тревого, І.; Четверіков, Б.; Trevoho, I.; Chetverikov, B. (Видавництво Львівської політехніки, 2021)
Коротко подано інформацію про основні здобутки і сфери діяльності Українського товариства геодезії і картографії за тридцять років існування.

The articles briefly present information on the main achievements and scope of the Ukrainian Society of Geodesy and Cartography for thirty years of existence.
Ukrainian society of geodesy and cartography 30 years
Keywords: громадська діяльність; ГС “УТГК”; Товариство; наукова і видавнича діяльність; захист професійних інтересів; важливі події; міжнародна діяльність; public activity; UTGC; Society; scientific and publishing activity; protection of professional interests; important divisions; international activity; 528.04