Державне регулювання лізинговою діяльністю в Україні - Стукало, Н. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2001)
Стаття присвячена основним питанням організації державного регулювання лізингових операцій, вказані основні напрямки їх здійснення. Article is denote knot of the matter to organizations a government regulation by leasing operations; specified guidelines of their realization.