Державне регулювання інноваційного розвитку малих підприємницьких структур в умовах інформаційного суспільства - Данилків, Христина (Видавництво «Редакція «УП», 2016)
In the article the priority proposals for improving the system of state regulation of innovative development of small business in the information society. Analyzed the prerequisites to develop methods of evaluating the effectiveness of implementing egovernment.
Keywords: малі підприємницькі структури; інноваційний розвиток; підприємницька діяльність; державне регулювання; інформаційне суспільство; «електронний уряд»; «єдиний електронний офіс»