Методи оцінювання використання виробничих потужностей машинобудівних підприємств на засадах системного підходу - Петрович, Й. М. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка, 2009)
З позицій системного підходу формулюється і обґрунтовується склад показників, які становлять основу сучасного методичного інструментарію аналітичного оцінювання використання виробничих потужностей машинобудівних підприємств та висвітлюються переваги їх застосування в процесі проведення аналізу. In the article, from positions of systems approach, ob-rountovouetsya composition of indexes, which make the basis of modern methodical tool of analytical evaluation of employment of industrial capacity machine-building enterprises, and are lighted up advantages of their application in the process of conducting of analysis, is formulated.
Keywords: системного підходу; процес проведення; positions of systems; process of conducting