Критерії оцінки тіньової економіки - Пісна, Наталя; Хобзей, Северин (Національний університет "Львівська політехніка", 2009)
В статті розкривається суть тіньової економіки, причини виникнення і умови, які сприяють її поширенню. Показано зв’язок рівня добробуту народу зі станом тіньової економіки в країні.
Keywords: тіньова економіка; податки; критерії; морально-етичні; адміністративно-правові