Аналіз методів відновлення ландшафту постпромислових територій - Ганець, С. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
У статті розглядається проблема існування здеградованих та постпромислових територій в структурі міст, а також пропозиції щодо вирішення питань містобудівельного характеру, екології і залучення недіючих сьогодні ділянок до активного життя міста. Такі території, регенеровані та введені в активне використання містом становлять велику цінність для суспільства, проте для досягнення бажаного результату необхідним є пошук нових підходів та методологій щодо їх відновлення.
Analysis of recovery methods of post-industrial landscape areas
Keywords: постпромислові території; здеградовані території; реурбанізація; ландшафт; відновлення; методології