Розрахунок втрат енергії при транспортуванні рідин у трубопроводах з раптовим розширенням потоку - Орел, Вадим Ігорович (My University, 2001)
Наведено розрахунок споживаної потужності при транспортуванні рідин у трубопроводах з раптовим розширенням. Показано, що втрати енергії, визначені за цією величиною, за пропонованою моделлю можна підрахо-вати орієнтовно як для першого наближення.

Наведено розрахунок споживаної потужності при транспортуванні рідин у трубопроводах з раптовим розширенням. Показано, що втрати енергії, визначені за цією величиною, за пропонованою моделлю можна підрахо-вати орієнтовно як для першого наближення.
Keywords: 532.55:532.517.4:532.542:532.556