Non-local inverse problems for a weakly degenerate parabolic equation - Hryntsiv N. M. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
There were investigated the inverse problems for determination of the time-dependent coefficient of the first derivative of unknown function in a weakly degenerate parabolic equation with either non-local or integral overdetermination conditions. The conditions of existence and uniqueness of a classical solution to the named problems were established. Досліджено обернені задачі визначення коефіцієнта, який залежить від часу при першій похідній від невідомої функції у слабко виродженому параболічному рівнянні з нелокальною або інтегральною умовами перевизначення. Встановлено умови існування і єдиності класичного розв'язку перерахованих задач.
Нелокальные обратные задачи для слабо вырождающегося параболического уравнения
Нелокальні обернені задачі для слабко виродженого параболічного рівняння
Keywords: degenerate parabolic equation; coefficient inverse problem; non-local condition; integral condition; слабо вырождающееся параболическое уравнение; коэффициентная обратная задача; нелокальное условие; интегральное условие; параболічне рівняння з виродженням; коефіцієнтна обернена задача; нелокальна умова; інтегральна умова