Можливості одержання водного ін'єкційного препарату "2 в 1" на основі дисульфіраму та налтрексону - Зварич, В.; Заярнюк, Н.; Федорова, О.; Хом’як, С.; Шиян, Г.; Новіков, В. П. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Досліджено можливість одержання водних ін`єкційних протиалкогольних та протинаркотичних пролонгів на основі дисульфіраму та налтрексону методом солюбілізації та емульгування з використанням фізіологічно активних полімерів. Obtaining of water-soluble prolongs including naltrexon and disulfiram, in medicinal forms of solutions for injections have been studied. Methods of solubilization and formation of emulsions by biological active polymers have been used.
Keywords: налтрексон; дисульфірам; пролонг; солюбілізація; біологічно активні полімери; naltrexon; disulfiram; prolong; solubilization; biological active polymers