Інвестиційна діяльність індивідуальних інвесторів. - Красножон, С. В. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2009)
В тезах розглянуто визначення індивідуальних інвесторів, сектор їх впливу на фінансовому ринку та організаційно-економічний механізм активізації інвестиційної діяльності індивідуальних інвесторів на фінансовому ринку України.
Keywords: діяльність; інвесторів