Дослідження процесу екстрагування ферментів з тваринної сировини - Семенишин, Є. М.; Троцький, В. І.; Малик, Ю. О.; Гойсак, Н. М. (Видавництво Державного університету «Львівська політехніка», 2000)
Проведені дослідження процесу екстракційного вилучення ферментів (лужної фосфотази) з тваринної сировини. The researches of process of ferment’s extraction from animal raw material are carried out.