Підсистема побудови рельєфу напівпровідникової поверхні інтегральної структури - Теслюк, В.; Гранат, П.; Корбецький, О. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2001)
Запропоновано підсистему побудови рельєфу напівпровідникової структури, яка дозволяє підвищити точність моделювання вихідних характеристик ІС.