Актуальність проблеми формування готовності майбутнього вчителя іноземної мови до самоорганізації в професійній діяльності - Демченко, Олександр Миколайович (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Висвітлено актуальність проблеми формування готовності майбутнього вчителя іноземної мови до самоорганізації в професійній діяльності.