Вплив високотемпературного відпалу в парах компонент на електрично активні центри в дифосфіді цинку - Кудін, А. П. (Видавництво Державного університету “Львівська політехніка”, 2000)
Подано результати дослідження впливу високотемпературного відпалу в парах компонент на електрично активні центри у дифосфіді цинку. The results of investigations of influence of high-temperature annealing in component streams on electrical active centers in zinc diphosphide are presented in this paper.