Шляхи зниження флуктуаційного порогу чутливості вимірювачів слабких сигналів - Скрипник, Ю. О.; Яненко, О. П. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2001)
Розглянуті вимірювачі слабких сигналів на основі модуляційних радіометричних систем (МРС). Показана структурно-алгоритмічна можливість зниження флуктуаційного порогу МРС без зниження швидкодії системи. The devices for measurement of weak signals based on modulation radiometric systems (MRS) were considered. Structural-algorithmic possibility of decreasing of the MRS fluctuation threshold without decreasing the system’s speed of operation was shown.