Інтелектуальні інформаційні системи з кількома інтерпретаторами - Литвин, В. В.; Кравець, Р. Б. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2001)
This paper describes the concept of intelligent information systems with many . It considers main features of such systems. It describes an example of intelligent information system with many development in human resources planning. У даній статті досліджується питання проектування інтелектуальних інформаційних систем з кількома інтерпретаторами. Наводяться основні означення та задачі, які необхідно розв’язати при розробці таких систем.