Інформаційнi системи управління навчальним процесом у ВНЗ: порівняльний аналіз - Петрович, Й. М.; Римар, Ю. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Перелічено i проаналізовано позитивні та негативні ознаки інформаційних систем управління навчальним процесом у вищих навчальних закладах, які притаманні цим програмним продуктам, з огляду на особливості їхнього створення: у вигляді комерційного чи індивідуального проекту. Детально розглянуто характерні особливості таких систем на прикладі двох незалежних розробок. Lists and analyzes the positive and negative features of information systems management of educational process in higher education inherent in these systems, given the nature of their creation: a business or individual project. Been considered in detail the characteristic features of such systems on the example of two independent current developments.
Comparative analysis of information systems academic regulations in high school
Keywords: інформаційна система; навчальний процес; автоматизація управління; information system; learning process; automation management