Розробка вібраційного живильника-змішувача з електромагнітним приводом - Гурський, В. М.; Шпак, Я. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2009)
Наведено методику створення вібраційного живильника-змішувача з електромагнітним приводом та трубчастим робочим органом для сипких компонентів. Виконано моделювання динаміки та розрахунки пружної підвіски на міцність та довговічність. The article describes the method of creation of oscillation feeder-mixer is pointed with electromagnetic drive and tubular working mechanism for friable components. The design of dynamics and calculation of resilient pendant is conducted on durability and longevity.
Keywords: вібраційний живильник-змішувач; електромагнітний привід; oscillation feeder-mixer; electromagnetic drive