Переробка побічних продуктів виробництва етилену - Курташ, Ю. А.; Субтельний, Р. О.; Дзіняк, І. Я. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Наведено результати досліджень коолігомеризацієї суміші ненасичених вуглеводнів фракції С9 піролізу дизельного палива у присутності олігопероксидів. Встановлено основні закономірності, досліджено можливість інтенсифікації процесу коолігомеризації шляхом використання суміші ініціаторів з різною термічною стійкістю. The results of investigation of synthesis of cooligomers by unsaturated hydrocarbons of fraction C9 oligomerization in the presence of oligoperoxide initiators are presented. The major patterns of the process have been investigated, investigated the possibility of process cooligomerization by using mixtures of initiators with different thermal stability.
Keywords: виробництва етилену; дизельне паливо; productions of etilenu; fuel-oil