Робоча навчальна програма як інструмент управління якістю підготовки фахівця - Воловець, Ярослав Васильович (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Розглядається вирішення проблеми об'єктивного оцінювання знань в системі управління якістю підготовки фахівців через розбивку на елементи оцінювання матеріалу навчальної дисципліни, їх класифікація, групування, аналіз.
Keywords: якість підготовки; якість оцінювання; навчальні елементи; елементи оцінювання; категорії групування елементів оцінювання