Аналіз поведінки користувачів соцмереж з використанням ансамблю методів штучного інтелекту - Андрусяк , Нестор Назарович (Національний університет «Львівська політехніка», 2022)
Бакалаврська кваліфікаційна робота виконана студентом групи КН-409 Андрусяком Нестором Назаровичем. Тема «Аналіз поведінки користувачів соцмереж з використанням ансамблю методів штучного інтелекту». Робота направлена на здобуття ступеня бакалавр за спеціальністю 122 «Комп’ютерні науки». Метою дипломної роботи є розроблення програмного продукту для опрацювання та візуалізації великих об’ємів даних отриманих з соціальних мереж. Об’єктом дослідження є процес аналізу сентименту повідомлень в соціальних мережах. У результаті було створено програму що отримує набір даних, та повертає візуалізацію сентиментів в часовому та геопросторовому розрізах Розмір роботи __ сторінок, робота містить 3 розділи. Bachelor thesis conducted by Andrusyak Nestor Nazarovych, student of CS-409 group. The topic is "Analysis of the behavior of users of social networks using an ensemble of methods of artificial intelligence." The work is aimed at obtaining a bachelor's degree in 122 "Computer Science". The aim of the thesis is to develop a software product for processing and visualization of large amounts of data obtained from social networks. The object of research is the process of analyzing the sentiment of messages on social networks. As a result, a program was created that receives a set of data and returns the visualization of sentiments in temporal and geospatial sections.
Analysis of the behavior of users of social networks using an ensemble of methods of artificial intelligence
Keywords: Social media Analysis, Sentiment Analysis, Visualization