Структурно-семантична інтеграція даних на основі фактологічної реляційної моделі - Берко, А. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2010)
Описано деякі можливості подання неоднорідних та слабкоструктурованих даних. Запропоновано структурно-семантичний підхід,що ґрунтується на фактологічній реляційній моделі для розв’язання поставленої задачі для зовнішнього подання даних на рівні користувача. Any possibilities of heterogeneous and semi-structured data presentation in relation form are considered in proposed paper. Structural-semantic approach based on factological relation model for external presentation of data on end-user level has been proposed for solution of this problem.