Етимологія деяких термінів судової психіатрії - Хоміцька, Зоя (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2006)
Був проведений етимологічний аналіз деяких термінів судової психіатрії, який слугує для упорядкування, уніфікації та вдосконалення термінології, що розглядається, а також для оптимізації пошуку й вибору терміна, що правильно відображає етнологію, патогенез, клініку.

The etimological analysis of some terms of forensic psychiatry was carried out. It serves for regulating, unification and improvement of the examined terminology, and also for optimisation of search and choice of the term, which reflects rightly aetiology, pathogenesis, clinic.
Keywords: 616.89.001.4