Частина поля Личаківського цвинтаря. - Шишка, Олександр Володимирович (My University, 1987)
Частина поля Личаківського цвинтаря. На світлині — могили різних періодів. Більшість могил, обнесені кованою металічною огорожею.
Keywords: Львів, Личаківський цвинтар, панора цвинтаря, надгробки, могили.