Сучасний стан та проблеми аналітичного забезпечення внутрішнього аудиту на підприємствах торгівлі - Назарова, К. О. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2009)
Розкрито особливості обліково-аналітичного забезпечення внутрішнього аудиту на підприємствах торгівлі в сучасних умовах світової фінансової кризи, його основні елементи та напрями подальшого удосконалення. Іn the article sense registration – analytical maintenance of internal audit on trading enterprises in modern conditions of the world financial crisis, its basic elements and directions of the further improvement.
Keywords: oбліково-аналітичне забезпечення; фінансова криза; registration – analytical maintenance; financial crisis