Особливості використання інтерактивних технологій при виконанні розрахунко-графічних робіт - Озірковський, Леонід; Колодій, Роман (Видавництво Наукового товариства ім. Шевченка, 2016)
В роботі наведено приклад використання інформаційних технологій при виконанні розрахунково-графічних робіт з навчальної дисципліни «Телекомунікаційні системи передавання» для студентів напрямку підготовки «Телекомунікації». An example of the use of information technologies in the performance of settlement and graphic works in teaching course "Telecommunication transmission system" for students towards the preparation of "Telecommunications".
Keywords: інформаційні технології; навчальний процес; засоби самоконтролю; information technology; learning process; means of self