Державна підтримка створення і діяльності фінансово-промислових груп - Віблий, П. I. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2004)
Аналізується державна підтримка створення і діяльності фінансово-промислових груп та державне регулювання їх діяльності через створення законодавчої й інформаційної бази функціонування діяльності фінансово-промислових груп та ефективний контроль за їх діяльністю. Analyses state création support and activities of financial and industrial groups, and state régulation of their activity over création of législative and information base of activity functioning of financial and industrial groups and effective control after their activity.