Обчислення структурної складності помножувачів у поліноміальному базисі елементів полів Галуа GF(2m) - Шологон, О. З. (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
Проаналізовано структурну складність помножувачів, представлених у полі- номіальному базисі елементів полів Галуа GF(2m). Для визначення структурної складності множення в полях Галуа було обрано помножувач, на якому реалізовано алгоритм Мастровіто. Запропоновано визначення структурної складності за допомогою об’єднання SH- та VHDL-моделей в одну VHDL-SH-модель. The structural complexity of multipliers in polynomial basis for Galois field GF(2^m) is analyzed in paper. Mastrovito multiplication algorithm was chosen to determine the structural complexity of multiplication in Galois fields. The definition of structural complexity is calculated by combining the SH- and VHDL-models into a VHDL-SH model.
Structural complexity calculation of multipliers based on polynomial basis of Galois fields elements GF(2m)
Keywords: поля Галуа GF(2m); поліноміальний базис; SH-модель; VHDL-модель; структурна складність; алгоритм множення Мастровіто.; Galois field GF(2m); polynomial basis; SH-model; VHDL-model; structural complexity; mastrovito multiplication algorithm