Формування нормативних показників якості біологічного дизельного палива - Столярчук, П. Г.; Краснопольська, О. І. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2006)
Наведено порівняльну характеристику показників якості біологічного дизельного палива в різних країнах Європи. Зроблено аналіз між показниками на традиційне і біологічне дизельне паливо. І на основі цього запропоновано показники якості на біологічне дизельне паливо для України. The comparative characteristic of biodiesel fuel quality indicators in the different European countries is proposed. The analysis of conventional and biologic diesel fuel indicators is conducted. It results in the proposals of quality indicators for biologic diesel fuel in Ukraine.