Аналіз типової структури веб-сайтів студій вишивки - Винник, Лілія; Тимовчак-Максимець, Оксана (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
In the paper effective web-site structure for a embroidery studio based on the structure analysis of similar thematic web-resources is suggeste.
Keywords: веб-сайт; структура веб-сайту; інформаційне наповнення