Правова природа договорів, які опосередковують здійснення іноземних інвестицій - Бліхар, М. (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
Розглядається правове підґрунтя здійснення іноземних інвестицій в Україні. Досліджується практика виконання міжнародних договорів та формулюються завдання, виконання яких допоможе гармонізувати співвідношення норм міжнародного та внутрішнього права стосовно договорів іноземних інвестицій. Examines the legal framework for foreign investment in Ukraine. Investigate the practice and implementation of international treaties formulated tasks that help harmonize the ratio of international and domestic law regarding foreign investment contracts. Рассматривается правовая основа осуществления иностранных инвестиций в Украину. Исследуется практика выполнения международных договоров и формулируются задачи, решение которых поможет гармонизировать соотношение норм международного и внутреннего права относительно договоров иностранных инвестиций.
The legal nature of contracts that mediate foreign investment
Keywords: право; міжнародні договори; прямі іноземні інвестиції; інвестиційна діяльність; law; іnternational treaties; foreign direct investment; investment activity; право; международные договоры; прямые иностранные инвестиции; инвестиционная деятельность