Аналіз наукових досліджень взаємодії громадян з органами влади - Марковець, Олександр (Видавництво Львівської політехніки, 2015)
The article presents the basic scientific directions of interaction of citizens with government.
Keywords: наукові дослідження; орган влади; громадяни; комунікація; інновації