Пристрій для ділення, що працює у двох системах числення - Дудикевич В.Б., В. Б.; Баран, Р. Д.; Максимович, В. М. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2000)
Розглянуто принцип роботи пристрою для ділення число-імпульсного коду на паралельний код, що може працювати у двійковій і двійково- десятковій системах числення. Досліджено похибки перетворення пристрою. The work principle of device for dividing number-pulse code by parallel code, which can work in binary or binary-decimal systems, is considered. Device converting errors are investigated.