Applied linguistics as a social science - Bryha, Tetyana (Видавництво Львівської політехніки, 2015)
Прикладна лінгвістика традиційно пов'язана з різноманітними аспектами лінгвістичного вбезпечення людської комунікації. Хоча для прикладної лінгвістики основним аспектом є саме аспект практичного застосування даних лінгвістики, все ж кожна практична дія повинна спиратися на чіткі науково обґрунтовані теоретичні засади.
Keywords: applied linguistscs; social science; academic course; interdisciplinary; aspect of language