Оптимізація плану заходів з охорони праці на машинобудівному виробництві - Ступницька, Н. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Наведено класифікацію заходів з охорони праці на машинобудівному виробництві. Розроблено математичну оптимізаційну модель планування заходів запобіганню виробничого травматизму. In the article the brought classification over of measures on a labour protection on a machine-building production. The mathematical optimization model planning of measures as prevention of productive traumatism is worked out.