Могила Агати Странської (пом. 19.06.1837). - Шишка, Олександр Володимирович (My University, 1987)
Могила Агати Странської. Надгробок — скульптура Ісуса, який падає під вагою хреста, розміщена на високому постаменті. На фасаді постаменту інскрипція, обок інскрипції розміщені барельєфи факелів зі ​​стрічками. Автор скульптури — Ян Шімзер. Поле №15.
Keywords: Львів, Личаківський цвинтар, Агата Странська, Agata Strańska, скульптура, Ян Шімзер, Jan Schimser, надгробок, могила.