Ефективне функціонування складської системи підприємства - Костюк, О. С.; Гринів, Н. Т.; Крук, М. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Проаналізовано чинники, які впливають на функціонування складської системи підприємства, подано етапи вибору раціональної складської системи підприємства; наведено показники функціонування складської системи підприємства; проаналізовано вітчизняний ринок складської нерухомості; сформовано рекомендації щодо ефективного функціонування складської системи підприємства. Factors which influence on functioning of the ware-house system of enterprise are analysed, the stages of choice of the rational ware-house system of enterprise are given; indexes over of functioning of the ware-house system of enterprise are brought; a home ware-house property market is analysed; recommendations are formed in relation to the effective functioning of the ware-house system of enterprise.
The effective functioning of enterprise warehousing system
Keywords: складська система; складська нерухомість; показники функціонування складу; ware-house system; ware-house real estate; indexes of functioning of composition