Підвищення ефективності вентиляційного зонта за рахунок окремих конструкційних елементів - Довбуш, О. М.; Жуковський, С. С. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2004)
Розглянуто різні конструктивні рішення збірників атмосферних стічних вод, які використовуються в світовій практиці. Наведено порівняльний аналіз збірників за різними ознаками, здійснена їх класифікація. Описано конструктивні особливості та проаналізовано принципи роботи збірників, які найчастіше використовуються на каналізаційних мережах світу. In the paper are reviewed the different constructive types of the storm water storage tanks, that are spread around the world. The classification of the storage tanks is fulfilled. The constructive features of the storage tanks are described and the operational principles of the most frequently used in the world storage tanks are analyzed.