Автоматизовані системи управління підприємством та їх вплив на організацію технології облікового процесу - Костяник, Н. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2007)
Розглянуто сучасні автоматизовані системи управління, що за призначенням є інформаційно-управляючими системами та задовольняють стандарт MRPII -ERP, методологія яких спрямована на ефективне управління всіма ресурсами виробничого підприємства а також функціональні можливості, які можна реалізувати в інформаційній системі для потреб бухгалтерського обліку. The article is devoted to consideration of the modern automated control, that on purpose is the informative and managers systems and satisfy to the standard of MRPII -ERP systems, methodology of what promotes on the effective management by all resources of production enterprise and also consideration of functional possibilities which can be realized in the informative system for the necessities of record-keeping.