Механізм стимулювання виробничої діяльності персоналу підприємства ЗЕД - Іванечко, Ю. М.; Чапран, С. П. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Розвиток соціально-орієнтованого ринкового господарства об'єктивно вимагає підвищення ефективності трудової діяльності учасників виробництва у всіх галузях національного господарства. Характерною рисою сучасних трудових відносин є зниження мотивації трудової діяльності працівників унаслідок відсутності дієвої системи оплати і стимулювання праці, що негативно впливає на продуктивність праці, використання ресурсів підприємств і ефективність виробництва загалом. The development of socially oriented market economy requires objectively improve employment participants production in all sectors of the national economy. A characteristic feature of modern labor relations is reducing of the work motivation of employees due to lack of an effective system of payment and incentives that adversely affects the productivity, resource utilization and efficiency of businesses in general.
Mechanisms to stimulate industrial activity enterprise staff FEA
Keywords: мотивація і стимулювання праці; заробітна плата; структура; фонд оплати праці; виробничі результати; механізми регулювання коштів; motivation and incentives; salary structure; payroll; production results; the mechanisms of regulation of funds