Психологія політичної корупції - Лозинський, Олег Михайлович (В-во «СПОЛОМ», 2018)
У монографії висвітлено результати дослідження політичної корупції, особливостей ставлення до неї громадян, а також психологічних передумов інтолерантного ставлен-ня громадян до політичної корупції в суспільстві. Для науковців, співробітників правоохоронних та антикорупційних органів, широкого кола читачів, які цікавляться питаннями політичної психології.
Keywords: 316.624.3 (316.343.656)